Screenshot 2023-11-28 at 18.52.39

Guy

Guy Borrenbergs is een industrieel ingenieur (Thomas Moore) en een graduaat auto-mechanica (Karel de Grote Hogeschool) die ondertussen bijna 23 jaar professionele ervaring in de business kan optekenen. Als coach is hij binnen de muren van zijn huidige bedrijf een gevestigde waarde om zowel klantencontacten maar ook omzetten te laten stijgen. Hij stuurde gedurende vele jaren een team aan. Eerst in het commerciële gedeelte, daarna op managementniveau. In deze hoedanigheid kreeg hij de kans om verscheidene opleidingen, workshops en cursussen te volgen die hem als teamlid en als leider credentials gaven die hij tot op de dag van vandaag doorgeeft aan al diegenen die willen ontwikkelen op dit gebied.

Naast deze professionele doeleinden is Guy al meer dan 35 jaar actief in verschillende muziekverenigingen op hoog niveau. Hier worden musiceren, maar ook sociale contacten en samenwerken hoog in het vaandel gedragen.

Guy zijn manier van werken haalt steeds het beste naar boven bij iedereen. ‘Mensen zien groeien in hun job met passie voor wat ze doen’ is één van zijn professionele doelstellingen. Maar ook ziet hij graag de juiste mensen op de juiste plaats zodat ze in hun krachten kunnen gaan staan, ook al is dit op een andere functie in de professionele omgeving waar ze reeds werkzaam zijn. Hij gelooft sterk in interne mutaties om de werkmotivatie en gedrevenheid hoog te houden.

Guy is werkzaam voor “Talent in groei” in Hasselt en Turnhout

Werkervaring

  • Aansturen team ‘Commercial Service’ (D’Ieteren)
  • District Servicemanager (D’Ieteren)
  • Ondernemer en consultant sinds 2019

Opleidingen

  • Inspire 4 change (Keysforchange)
  • Insight Discovery (Pro Candor)

Interesses en specialisaties

  • Hoogbegaafdheid op de werkvloer
  • Talentontwikkeling bij creatief ondernemen
  • Brede interesse voor onderzoek en ontwikkeling

Zijn motto voor jou: Waarom elders zoeken als je het zelf in huis hebt? Ontdek je eigen talenten en ga daarmee aan de slag!