Screenshot 2023-11-28 at 18.52.39

Sofie

Sofie Van den Branden is van basis master in de muziektherapie (LUCA, School of Arts Leuven).  Daarnaast deed ze vele jaren ervaring op als psychotherapeut binnen verschillende settings in de geestelijke gezondheidszorg.  Sofie is erkend loopbaancoach (Talent in Groei voor VDAB) en opgeleid in hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.  Sinds 2021 werkt ze als vast teamlid in therapiepraktijk Talentum waar kinderen, jongeren en volwassenen terecht kunnen met een brede vraag naar hulpverlening.  

Schermafbeelding 2024-02-13 om 15.44.27

In haar carrière heeft ze vele jaren volwassenen begeleid met een psychische kwetsbaarheid en complex trauma,  alsook slachtofferbegeleiding. Daarnaast heeft ze ruim 10 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer met een aanbod van muziektherapeutische trajecten voor kinderen en ouders. Sinds 2021 is Sofie voltijds werkzaam bij therapiepraktijk Talentum waar ze kinderen en volwassenen begeleidt in zowel korte als langdurige begeleidingstrajecten.   

 

Voor opleiding of bijscholing maakt ze graag gebruik van professionele organisaties als de Interactie Academie, vzw Rapunzel, Samen Slimmer Groeien, Steunpunt onderpresteren, Talentissimo, Euregionaal congresbureau of expertise van Dr. Severine Van de Voorde.     

 

De ervaring leert dat het beogen van verandering, opsporen van struikelblokken of het ‘zoekende’ mogen zijn naar wat jij nodig hebt in je werkcontext, mogelijkheden biedt om krachtig te reflecteren tijdens een loopbaantraject.  Sofie heet je van harte welkom!